FAQ 

Informatie COVID-19

We werken intensief samen met onze locatie, sprekers, partners en medewerkers om de hygiëne en veiligheid op de Food Inspiration Trendsummit extra goed te verzorgen. 

Volgens de huidige maatregelen hebben bezoekers aan de Trendsummit een Coronatoegangsbewijs nodig (CoronaCheck-app). Dit houdt in dat elke bezoeker gevaccineerd, genezen, of getest is. Omdat de Trendsummit een evenement is met vaste zitplaatsen, geldt er vanaf 25 september géén maximum aantal bezoekers meer en hoeven bezoekers géén 1,5 meter afstand meer te houden.

Als organisator nemen wij onze verantwoordelijk op gebied van veiligheid serieus. Daarom hebben we naast de regels vanuit de overheid, de volgende maatregelen:

  • Naast de bezoekers is ook het personeel op locatie alleen welkom met een geldig Coronatoegangsbewijs. Iedereen op locatie is dus gevaccineerd, genezen of getest
  • Ons eigen team wordt daags voorafgaand aan het event getest met een PCR-test en we verzoeken alle overige crew (partners, theater, techniek, restaurant) dit ook te doen. Op de dag zelf is er voor alle crewleden een sneltest aanwezig
  • We bezetten het balkon van het theater voor maximaal 50% van de capaciteit en reserveren deze plekken voor bezoekers die behoefte hebben aan een zitplaats met afstand
  • Tijdens het ontvangst, de breaks en de borrel zorgen we voor grote ruimtes, zodat 1,5 meter afstand houden hier altijd mogelijk is
  • Er staan verspreid over de locatie diverse desinfectiezuilen
     

Mochten wij genoodzaakt zijn (of aanleiding zien) om door evt aangescherpte COVID-19 maatregelen vanuit de overheid de Food Inspiration Trendsummit te annuleren, dan prikken we een nieuwe datum of zorgen we voor een digitaal alternatief. Met hetzelfde programma en dezelfde sprekers. Mocht een evt nieuwe datum niet passen, dan krijg je vanzelfsprekend de ticketfee terug.

 

Wat is de Trendsummit?

De Trendsummit is een fonkelnieuw, tweejaarlijks event van Food Inspiration, de makers van de Food Inspiration Days. Wereldwijde trends en ontwikkelingen in de wereld van foodservice passeren op deze dag de revue. Keynote sprekers uit binnen- en buitenland presenteren insights, cijfers, best practices ervaringen en inspiratie.

Wie of wat is Food Inspiration?

Food Inspiration is het online en offline inspiratie-infuus voor foodprofessionals op het gebied van eten, drinken, slapen en gastvrijheid. Door middel van het delen van inspirerende verhalen, trends en ontwikkelingen helpen we foodprofessionals om succesvol te zijn en te blijven innoveren binnen de turbulente wereld van service en hospitality. Food Inspiration is maker en bedenker van onder andere het digitale Food Inspiration magazine, het Food Inspiration print magazine en de Food Inspiration Days.

Is de Trendsummit hetzelfde als de Food Inspiration Days?

Nee, de Trendsummit staat los van de Food Inspiration Days. Niet alleen trends, ontwikkelingen en inspiratie maar vooral de toekomst staat centraal tijdens dit event. Anders dan Food Inspiration Days is de Trendsummit vooral bedoeld voor de beslissers in foodservice en foodretail die willen weten welke koers zij moeten varen. De visionair die durft te dromen over de toekomst en die vooruit wil lopen op de trends.

Maar... huh? GEEN Food Inspiration Days meer dan?

Natuurlijk wel! In 2022 zijn de Food Inspiration Days er weer!

Voor welke doelgroep is de Trendsummit bedoeld?

Voor beslissers in de foodservice en foodretail die vooruit willen lopen op de belangrijkste trends. Diegene die informatie en inspiratie zoekt over de foodwereld van morgen.

Wanneer vindt de Trendsummit plaats?

De Trendsummit vindt plaats op 25 oktober 2021.

Wat is het centrale thema van de Trendsummit?

Het centrale thema van de Trendsummit is SHAPING THE FUTURE OF FOOD.

Zijn er meerdere podia?

Nee, er is één mainstage.

Hoe ziet het programma er uit?

Voor het programma klik hier.

Worden de gegeven presentaties achteraf gedeeld?

Ja, we streven ernaar alle presentaties achteraf te delen met de bezoekers van de Trendsummit via hand-outs van de keynotes. 

Hoe weet ik welke sprekers er komen?

Op deze website en via social media kanalen presenteren wij de keynote speakers van de Trendsummit.

 

TICKETS

Hoeveel kost een ticket voor de Trendsummit?

De prijzen van een ticket voor de Trendsummit zijn:
Early Bird ticket €495.- (excl. BTW) gereduceerd
Regular fee ticket €595.- (excl. BTW) reguliere ticketprijs
Late deciders ticket €695.- (excl. BTW) lastminute ticketprijs

Hoe betaal ik mijn ticket?

Nadat je de bestelling voltooid hebt ontvang je een bevestiging met factuur. Betalingen voor onze evenementen kunnen ook met creditcard worden gedaan.

LOCATIE

Wat is het adres van de locatie van de Trendsummit?

CHV Noordkade, Verlengde Noordkad 10-12, 4562 EH Veghel

Overig

- Hoe blijf ik op de hoogte van updates over dit evenement? -

Volg Food Inspiration via social media: Facebook, Twitter, LinkedIn en/of Instagram

- Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu? -

Heb je een vraag die nog niet beantwoord is, neem dan contact op met de organisatie via info@foodinspiration.com of bel 0318 - 493132

 Trendsummit 2021

RESERVEER JE TICKET »