High tech, high touch, high taste

 

Fonkelnieuw inspiratie-event van Food Inspiration

De Trendsummit is een fonkelnieuw, tweejaarlijks event van één dag, van de makers van de Food Inspiration Days. Wereldwijde trends en ontwikkelingen in de wereld van foodservice passeren op deze dag de revue. Het thema dat centraal staat is HIGH TECH, HIGH TOUCH, HIGH TASTE. 

 

Keynote speakers over Food, Tech & Humanity

Onze (inter)nationale sprekers delen insights, cijfers, best practices, ervaringen en inspiratie. Ze behandelen future trends binnen foodservice en foodretail, geven een blik in de technologische toekomst en presenteren global human trends die verklaren hoe de samenleving verandert. Hoe gaat technologie de productie, distributie en verkoop van food veranderen? Hoe gaat technologie helpen voedsel gezonder te maken? Hoe zit het met DNA-diëten en de proteïne-flip? Wat zijn de gevoeligheden van de nieuwe consument? Hoe verleiden we de gast van morgen met beter voedsel? Wat kun je als bedrijf met de toepassing van neuroscience? Wat is onze true cost of food? Allemaal vragen waarop je deze dag een antwoord krijgt.

 

Roadmap voor de toekomst in foodservice en foodretail

Bruisend van inspiratie stap je na de Trendsummit de deur uit met nieuwe inzichten voor de komende jaren. Met een hoofd vol kennis over de meest relevante trends en ontwikkelingen waarmee je je plannen voor 2020 and beyond kunt verrijken. 

 

Innovatie, trends, strategie en insights in één dag

Ben jij een beslisser in foodservice of foodretail? Bepaal jij de strategie van je bedrijf of heb je een adviserende rol hierin? Wil je een goed onderbouwd jaarplan schrijven, gebaseerd op de allernieuwste en meest relevante inzichten en vooruitlopend op belangrijke trends? Kom dan op 3 oktober naar de Food Inspiration Trendsummit en laat je onderdompelen in de toekomst van food, tech & humanity.

 Trendsummit 2019 - High tech, high touch, high taste

RESERVEER JE TICKET »